Skip to the content

Hvem er vi?

Billede taget af Brian Lichtenstein

 

BDL er et ERP-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af Business Central, Dynamics NAV og support på Dynamics C5-løsninger samt XAL til store og mellemstore virksomheder.

Det er vigtigt for os, at kemien spiller, og at vores kunder føler sig trygge. Når vi indgår en aftale om et projekt, følger vi den nedenstående model, som lægger sig tæt op ad den anbefalede fremgangsmåde fra Microsoft, Sure Step guiden. Vores model sikrer en komplet og grundig gennemgang af de forskellige faser fra start til slut, og sikrer at vi tilbyder de rigtige produkter. Der sættes klare spilleregler og aftalerne bliver holdt.

Vi lægger stor vægt på at udvælge den rigtige konsulent fra start for at skabe god energi og produktivitet omkring projektet. For yderligere at skabe den bedst mulige kontinuitet, kvalitet og service, bestræber vi os på at bibeholde den samme konsulent gennem hele forløbet.

Et stærkt team

Hos BDL lægger vi stor vægt på forskellighed, så vi altid kan stille en konsulent, der dækker lige præcis dine behov, da det stærkeste team med de bedste kompetencer og den største værdi for kunden ofte kræver tværfaglig forståelse.

Erfaring fra forskellige brancher koblet med blandingen af ny viden og rutine inden for ERP-systemer skaber en god dynamik, og gør os i stand til at tilbyde vores kunder et produkt af høj kvalitet. Samtidigt gør det os i stand til at supportere både Dynamics C5 og XAL samt alle versioner af NAV - helt tilbage fra de første versioner og frem til den nyeste Business Central 15.0.

God forretningsindsigt

Vi har gennem alle årene samarbejdet med små såvel som store produktions-, handels-, service- og logistikvirksomheder. Derfor har vi et godt kendskab til kerneprocesserne i din forretning. Vi ved hvad der er vigtigt i branchen og kan give kompetent og seriøs sparring inden for disse områder, hvad enten din virksomhed vil have en add-on til et eksisterende Dynamics NAV, løftes til Business Central eller ønsker at flytte sit ERP-system fra fx Dynamics AX, XAL eller C5 til Business Central.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.