Skip to the content

Koppers Denmark ApS

Grundet langvarigt tæt samarbejde er BDL blevet en del af den Globale Koppers organisation, som har fået den største respekt gennem høj kvalitet og viden på Dynamics NAV. Udtaler IT chef Arne V. Wadstrøm.

Calwin A/S

"For os lå der flere ting i at vælge BDL som ny leverandør: For det første ligger de lokalt, for det andet kan de tilbyde en konkurrencedygtig pris, og for det tredje har de mange års erfaring med NAV, og det er vores indtryk, at de har kompetencerne i orden"  - Claus Meilvang, regnskabs- og personalechef i CalWin A/S.

Titech Electric A/S

I følge Torben Hansen, kvalitetschef, er der ingen tvivl om, at Titech har valgt BDL på grund af fleksibiliteten: "Det bedste er, når Morten siger "Yes, det kan vi godt finde ud af!" - det giver én følelsen af, at alt er muligt". 

Lakrids by Johan Bülow A/S

“BDL har leveret vores BI løsninger, baseret på Microsoft Power BI, på en løsningsorienteret, professionel og pragmatisk måde. Leverancerne er kommet til tiden og budgettet er holdt, hvad der erfaringsmæssigt desværre kan være en sjældenhed i IT projekter.” CFO Tonny Dragheim

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.