Skip to the content

CalWin A/S

"For os lå der flere ting i at vælge BDL som ny leverandør: For det første ligger de lokalt, for det andet kan de tilbyde en konkurrencedygtig pris, og for det tredje har de mange års erfaring med NAV, og det er vores indtryk, at de har kompetencerne i orden"  - Claus Meilvang, regnskabs- og personalechef i CalWin A/S.

CalWin A/S er en velfungerende, dynamisk og fremsynet it-virksomhed. Siden 1996 har CalWin A/S været blandt de førende danske virksomheder inden for udvikling af brugervenlige og innovative softwareløsninger. 

Da Microsoft ikke længere supporterer Dynamics NAV 5, ville CalWin A/S løftes til Dynamics NAV 2015. På trods af et velfungerende arbejde med deres daværende leverandør, valgte CalWin A/S alligevel at sende en forespørgsel til BDL A/S, som de kendte på forhånd, og som det endelige valg faldt på. "Der lå for os flere ting i at vælge BDL som ny leverandør", siger Claus Meilvang, "For det første ligger de lokalt, for det andet kan de tilbyde en konkurrencedygtig pris, og for det tredje har de mange års erfaring med NAV, og det er vores indtryk, at de har kompetencerne i orden".

Forud for konverteringen havde CalWin opstillet en række krav, som fx sikkerhed for at ingen data gik tabt, mulighed for test inden konverteringen og, at tidsplan og aftalt pris blev overholdt. Krav, som BDL A/S fint levede op til: "Konverteringen var ikke uden problemer, men de problemer, der opstod undervejs, blev løst hurtigt. BDL er fleksible og nemme at komme i kontakt med, og både pris og tidsplan blev overholdt", udtaler Claus Meilvang.

Konverteringen skete i løbet af september 2015, men allerede et par måneder efter, kan CalWin A/S mærke effekten af et opdateret system. Claus Meilvang synes det har været nemt at vænne sig til den nye brugergrænseflade, og opgraderingen har klart lettet hans hverdag i form af automatisering af forskellige processer og bedre integration til Microsoft Office, mener han

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.