Skip to the content

Collection Management

Nu kan du udføre alt omkring Direct Debit træk direkte og uden på noget tidspunkt at skulle forlade dit Microsoft Dynamics NAV. Alt fra aftalehåndtering, adviseringsopbygning, afsendelse, fejlhåndtering og opfølgning på udestående debitorer – med Continia Collection Management foregår alt dette med Microsoft Dynamics NAV.

Document Capture

Verdens mest udbredte løsning til indscanning af fakturaer og andre dokumenter direkte fra Microsoft Dynamics NAV!

Som den eneste løsning på markedet tilbyder vi automatisk registrering af dokumenter, OCR genkendelse, et avanceret godkendelsesflow samt et fuldtekst søgbart digital arkiv.

Continia Document Capture optimerer og automatiserer samtlige processer – lige fra du modtager et dokument til du skal finde det igen nogle år senere.

Expense Management

Kender du til kampen med at få styr på kvitteringer og udlæg efter du har været ude at rejse for din virksomhed? Og hvor meget tid alle i virksomheden bruger på at få registreret alle aktiviteterne til det endelige regnskab?

Continia Expense Management er den eneste løsning på markedet, hvor du kan strømline registrering og godkendelse af rejseaktiviteter blot ved hjælp af din smartphone, en webbrowser og Microsoft Dynamics NAV.

Document Output

Spild ikke tiden med at sende rapporter manuelt fra Microsoft Dynamics NAV til dine kunder og andre eksterne relationer. Continia Document Output automatiserer denne opgave, og giver samtidig mulighed for at designe e-mails, så de har netop de informationer og det design, du ønsker!

Payment Management

Continia Payment Management hjælper allerede i dag mere end 4.000 organisationer med at håndtere alle deres udbetalinger - nemt, effektivt og sikkert. Mere end 100.000 daglige overførsler bliver hver eneste dag sendt fra Continia Payment Management og Microsoft Dynamics NAV til organisationernes banker.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.