Skip to the content

Lessor payroll

LESSOR Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Microsoft Dynamics NAV. Med integration til LESSOR Time & Attendance, LESSOR Human Resources og øvrige produkter til Microsoft Dynamics NAV samles alle oplysninger ét sted. Integrationen giver øget effektivitet, fordi genvejstaster og logik er kendt på forhånd. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform.

Lessor time & attendance

LESSOR Time & Attendance er en fuldt integreret tidsregistreringsløsning til Microsoft Dynamics NAV. Med integration til LESSOR Payroll, LESSOR Human Resources og øvrige produkter til Microsoft Dynamics NAV får I samlet alle oplysninger ét sted. Genvejstaster og logik er kendt på forhånd, hvilket giver jer øget effektivitet. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform.

Lessor human resources

LESSOR Human Resources er et fuldt integreret personale-, administrations- og udviklingssystem til Microsoft Dynamics NAV. Med integration til Visio, Word, Outlook og Microsoft Dynamics NAV kan I samle alle oplysninger ét sted. Integrationen giver jer øget effektivitet, fordi genvejstaster og logik er kendt på forhånd. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.