Skip to the content

Lessor human resources

 

Øget effektivitet gennem integration

LESSOR Human Resources er et fuldt integreret personale-, administrations- og udviklingssystem til Microsoft Dynamics NAV. Med integration til Visio, Word, Outlook og Microsoft Dynamics NAV kan I samle alle oplysninger ét sted. Integrationen giver jer øget effektivitet, fordi genvejstaster og logik er kendt på forhånd. I opnår ligeledes besparelser i driften, da I kan afvikle systemerne på samme platform. Samtidig kan LESSOR Human Resources integreres direkte med LESSOR Payroll og webrekrutteringsmodulet LESSOR-ATS, hvilket giver fleksibilitet og forenkler jeres arbejdsgange.

 
Med LESSOR Human Resources har I let adgang til alle oplysninger om medarbejderne, og dermed kan I hurtigt skabe overblik. Systemet giver jer mulighed for at matche ansøgere og medarbejderes kompetencer med en given stillingsprofil. Dermed kan I vælge de rette medarbejdere til at løse opgaverne. LESSOR Human Resources understøtter en lang række HR-opgaver og letter administrationen. Systemet kan fx holde styr på, hvornår et certifikat for en medarbejder udløber eller håndtere arbejdsgangen når en medarbejder tiltræder eller fratræder.
I kan nemt registrere og vedligeholde oplysninger om medarbejdernes kompetencer, kurser og kursusønsker i LESSOR Human Resources. Det giver overblik over kompetenceudviklingsbehov, og I kan effektivisere administrationen.

Store fordele med integration

Brugerfladen i LESSOR Human Resources tager udgangspunkt i den funktionalitet, som fx en personalekonsulent eller leder oftest vil have brug for i sit daglige arbejde. Det gør navigationen i systemet enkel og overskuelig.
Med LESSOR Human Resources kan I nemt holde styr på personaledokumenter og medarbejderkommunikation. I kan indlæse Word-skabeloner til fx ansættelseskontrakter i systemet og udfylde dem via flettefelter. Færdige dokumenter gemmes på den enkelte medarbejder og kan til enhver tid hentes frem. I kan også indlæse færdige dokumenter, fx indscannede certifikater, for medarbejderne. For alle typer dokumenter har I mulighed for at tilknytte en godkendelsesproces. Dermed får I sikker og konsekvent dokumenthåndtering for jeres personale.
Hos LESSOR er løsninger ikke statiske. Derfor indgår I automatisk i vores opdateringsprogram, der sikrer løbende udvikling og opdatering af systemet.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.