Skip to the content

AMC Banking

 

AMC Banking Enterprise er en integreret del af Dynamics NAV 2015. Det er et godt og fleksibelt bank-modul, som er udviklet til organisationer med fokus på sikkerhed og en strategisk tilgang til organisationens pengestrøm.

 

Modulet er det eneste modul på markedet, som fra grunden understøtter kommunikation på tværs af forskellige banksystemer og betalingsmetoder i forskellige lande. Nøgleordene er: Overførsel af betalingsoplysninger og kontoudskrifter direkte og sikkert mellem virksomheder og banker gennem intelligente, automatiserede og centraliserede bankprocesser, såvel som en enkelt, effektiv procedure, kontrolleret fra en enkelt, centralt sted: Microsoft Dynamics NAV.

 

AMC Banking Enterprise er baseret på en standard Microsoft Dynamics NAV platform og bruger Microsoft Dynamics NAV web-services til kommunikation, certificering og kryptering, såvel som håndtering af automatiske betalingsprocedurer. Modulet understøtter afregning af betalingsoverførslerne DEBMUL, CREMUL, FINSTA og BANSTA.

 

AMC Banking Standard er en del af pakken i Microsoft Dynamics NAV 2015, og er gratis til 1 bankkonto.

 

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.