Skip to the content

Har du Dynamics NAV 2015 eller nyere har du fri adgang til Power BI via integrationen af Dynamics NAV til Office 365.

Stærkt værktøj til præsentationer af data

Alle virksomheder har på et eller andet tidpunkt brug for at trække data ud af deres ERP-system til brug i præsentationer, periodiske målinger m.m. Ofte udgør disse data store klumper uoverskuelige tal, men med Power BI kan du nemt transformere disse data til visuelle, overskuelige oversigter, som gør det nemmere at forholde sig til statistik, analysere data og dele det med kolleger og ledelsen. Power BI er primært baseret på funktioner fra Excel og PowerPoint, og er du fortrolig med disse produkter, vil det være nemt at komme i gang med Power BI.

Udover en desktop-version findes Power BI også som apps til iOS og Android, så du kan tage programmet med dig på farten.

Klik her for at læse mere om Power BI.

Go Pro

Design/desktop-applikationen er gratis og kan i teorien bruges som Front-end produkt, hvor brugerne åbner rapporterne direkte i den downloadede app, men arbejdet glider nemmere, hvis man bruger web-delen.

Web-delen fås i to versioner: En gratis version og en Pro-udgave, der koster 69 kr./måned pr. bruger. De fleste vil kunne komme langt med gratisversionen, men skal du lagre store mængder data, eller har du brug for at større grupper skal kunne arbejde med Power BI, kan det betale sig at investere i Pro-udgaven. I gratisversionen kan du fx kun uploade 1 GB data, mens du i Pro-udgaven har 10 GB til rådighed. I gratisversionen bliver data opdateret 1 gang dagligt, mens det i Pro-udgaven er 1 gang i timen. I Pro-udgaven kan du desuden også arbejde med Power BI i dine Office 365-grupper.

Se her for at læse mere om forskellene på gratisversionen og Pro-udgaven.

Måske er Power BI Pro allerede en del af din nuværende løsning

Afhængigt af hvilken Office 365-løsning du abonnerer på, kan du i forvejen have adgang til Pro-udgaven af Power BI. Tjek efter og læs om de forskellige løsninger her.

 

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.