Skip to the content

Samarbejdspartnere

Consignor

Consignor hjælper dig med dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at sende pakker eller paller til dine kunder.

Vores hovedfokus er Delivery Management. Vi udvikler og sælger Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunderne en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning.

NxM Business Solutions

NxM EDI er en standardiseret digital struktur til udveksling og håndtering af salg- og købsdokumenter, varekataloger samt avanceret Intercompany i Microsoft Dynamics. Som en af få løsninger på EDI markedet, muliggør NxM EDI modulerne fuld udnyttelse af hele potentialet i Dynamics NAV, samtidigt med at de fremmer en effektiv og smart dataudveksling mellem samhandelspartnerne.

Shipmondo

Uanset størrelsen på din virksomhed kan Shipmondo’s fragtløsning opfylde dit behov. Shipmondo hjælper dig hver eneste dag med at spare både tid og penge. Vi udvikler således at integration med Shipmondo opfylder din virksomheds workflow med en nem ordrer- og fragthåndtering.

Atradius

Atradius Flow er et standardmodul til Microsoft Dynamics NAV, der integrerer alt administration vedrørende kreditforsikring, herunder vigtige kreditstyrringsprocesser, direkte i NAV/Business Central.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.