Skip to the content

Samarbejdspartnere

Consignor

Consignor hjælper dig med dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at sende pakker eller paller til dine kunder.

Vores hovedfokus er Delivery Management. Vi udvikler og sælger Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunderne en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning.

NxM Business Solutions

NxM EDI er en standardiseret digital struktur til udveksling og håndtering af salg- og købsdokumenter, varekataloger samt avanceret Intercompany i Microsoft Dynamics. Som en af få løsninger på EDI markedet, muliggør NxM EDI modulerne fuld udnyttelse af hele potentialet i Dynamics NAV, samtidigt med at de fremmer en effektiv og smart dataudveksling mellem samhandelspartnerne.

Pakkelabels.dk

Uanset størrelsen på din virksomhed vil pakkelabels.dk fragtløsning opfylde dit behov. Pakkelabels.dk hjælper dig hver eneste dag med at spare både tid og penge.Vi udvikler således at pakkelabels.dk integration opfylder virksomhedens workflow, Som både kan håndtere forsendelse, levering og printe labels ud nemt og enkelt.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.