Skip to the content

Oplev hvordan du kan optimere udnyttelse af Microsoft Dynamics NAV- og Business Central

 

Du inviteres til en spændende Eventdag, hvor 3 kendte Senior Solution Specialist profiler Thomas Droob, Lotte Sandbjerg Vejlgaard og Mikkel Reesbøll fra Continia, vil give dig en indsigtsfuld dag via demonstrationer af løsninger, der gør automatisering til en leg for virksomheden, kollegaer, kunder og dig selv.


Eventdagen er for dig, uanset om du allerede benytter Continias løsninger, eller du søger hjælp til en nemmere hverdag, ved brug af de rette løsninger for dig og virksomheden. Du kan ”hoppe ind og ud” i løbet af Eventdagen, alt efter hvornår du ønsker at deltage!

Tirsdag den 9. marts 2021 – Streaming seminar - LIVE


Agenda
– Dansk tale.                                                                          

 

Kl. 9.00 – 9.05             Velkomst                                                         

Kl. 9.05 – 9.55             Continia Document Output
Bliv klogere på Document Output, som kan hjælpe dig med at automatisere udsendelsen af dokumenter, eksempelvis fakturaer, tilbud, kontoudtog etc.. Du får samtidig overblik over al udgående kommunikation til kunder og kreditorer.

Kl. 9.55 – 10.00           Pause

Kl. 10.00 – 11.45         Continia Document Capture & Continia XML Import
Se hvordan du strømliner og automatiserer alle trin i den daglige håndtering af pdf- og XML-dokumenter med Continia Document Capture og Continia XML Import. Fra modtagelse og registrering til godkendelse, bogføring, og i sidste ende fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv.

Kl. 11.45 – 12.15         Frokostpause

Kl. 12.15 – 13.05         Continia Expense Management
Hør mere om, hvordan din virksomhed kan digitalisere og automatisere hele processen omkring rejseafregning, kørsel og diæter ved hjælp af Continia Expense Management. Se hvor nemt det er for både de rejsende, bogholderiet, og godkenderen.

Kl. 13.05 – 13.10         Pause

Kl. 13.10 – 13.50         Continia Payment Management
Lær hvordan du kan sende betalinger direkte til din bank via Continia Payment Managements unikke, direkte kommunikation med banken. Betalingerne bliver godkendt og sendt til banken i ét simultant workflow, og du modtager en kvittering for betalingen med det samme. 

Kl. 13.50 – 14.45         Continia Statement Intelligence
Hør hvordan du med Continia Statement Intelligence kan strømline hele betalingsprocessen gennem import af kontoudskrifter, automatisk vedhæftelse af bilag, afregning af kombinerede betalinger og automatisk oprettelse af indbetalingsbilag. 

Kl. 14.45 – 14.55         Continia Mobilepay Invoice- & Mobilepay Subcriptions
Bliv klogere på Continia Mobilepay Invoice der gør det muligt for dig at fakturere dine kunder direkte via kundens MobilePay app fra din Microsoft Dynamics 365 Business Central. 
Hør om Continia Mobilepay Subcriptions der gør det muligt at opkræve faste opkrævninger og abonnementer via MobilePay, direkte fra Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kl. 14.55 – 15.00         Tak for i dag

 

Vi ser frem til at inspirere dig!

Tilmelding

 

About the author

BDL A/S

BDL er et ERP-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV- og Dynamics C5-løsninger og support på XAL til store og mellemstore virksomheder.

Kontakt os

Tlf.:  + 45 70 20 55 80. Telefonen er åben mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00 samt fredag fra 8.00 til 15.30.